Begravelseskaffe

Hvis det er muligt i forhold til kirkens øvrige aktiviteter, kan Sognegården stilles til rådighed til sammenkomst efter begravelse eller bisættelse i Herfølge Kirke. Der kan dækkes op til max. 90 personer. Det er kirkens personale, der står for det praktiske.

Det koster 55 kr. pr. kuvert (dog mindst 2.000 kr., altså 36 kuverter), som dækker udgifter til opdækning, kaffe, te, arbejdsløn m.v. Hertil skal lægges kirkens udlæg til fortæring i form af smørrebrød, boller, kage e.l.

Der kan købes vand til 10 kr. og øl til 15 kr. Man må ikke selv medbringe drikkevarer, og der kan ikke serveres vin og spiritus.

Lokalerne er til rådighed 3 timer efter højtidelighedens begyndelse.

Ved henvendelse til kirke- og kirkegårdskontoret kan du få oplyst, om der er mulighed for sammenkomst og træffe de fornødne aftaler.