Åh corona du skal gå din vej..

Med den aktuelle sang ”Åh, Corona, du skal gå din vej”, der for tiden er gået viralt på de sociale medier, satte Politikoret et flot afslutningspunktum på 3. advents gudstjeneste i Herfølge Kirke, hvor de ni julelæsninger med musikalsk ledsagelse og sang, blev formidlet i en fyldt Herfølge Kirke søndag den 13.12.

Det var vikarierende sognepræst Lisbeth Larsen, der forestod gudstjenesten og formidlede Bibelens fortælling fra skabelsen over syndefaldet, profetierne og til Jesu fødsel. Den musikalske ledsagelse forestod Kirkens organist Eric James Cumming.

Gudstjenesten med de 9 læsninger var en velkomponeret oplevelse, hvor Politikoret fyldte kirkens hvælvinger med korsang mellem de 9 læsninger, der også overlod plads til fællessang. Det aktuelle Corona-afslutningsnummer, der blev lanceret som et ekstranummer, har Politikoret lavet op opfordring fra Københavns politi. Den friske Corona-sang udtrykte alles ønske om, at vende tilbage til normale tilstande, men også at stå igennem de nødvendige foranstaltninger med det smil, som Politikorets sang lagde op til.