Konfirmand

Grundet den store usikkerhed i forbindelse med den nuværende corona-situation, er det besluttet at samtlige konfirmationer af unge i Herfølge og Sædder kirker, udskydes til efter sommerferien. Samtidig gives der en ny dato for hvert enkelt hold. Datoen gives selvfølgelig med forbehold over for sundhedsmyndighedernes regler til den tid, men vi tror – og håber - at situationen har normaliseret sig på den anden side af sommerferien 2021.

Nye datoer og tidspunkter for konfirmationerne hold 2020/21

Har Du ikke afhentet posen med undervisningsmateriale, bedes du kontakte din præst/underviser.

Oversigt over præster og hold:

Lisbeth Larsen: Herfølge Friskole + Holmebækskolen A

Kristine Maarstrand-Jørgensen:Herfølge Skole X + Holmebækskolen B + C

Susanne Jelsdorf:Herfølge Skole Y + Hastrupskolen A/B

Lise Marie Fuglsang (Kirke- og kulturmedarbejder):Køge Lille Skole

KONFIRMAND I HERFØLGE
Herfølge Kirke danner hvert forår ramme om 9 konfirmationer med over 100 unge på 8. klassetrin. For at komme til den store dag og blive konfirmeret skal konfirmanden have modtaget konfirmations- forberedelse hos en af sognets præster.  Man kan selvfølgelig også blive konfirmeret hjemme i Herfølge, selvom man f.eks. går på en efterskole og går til forberedelse hos den lokale præst dér. Man behøver ikke være døbt for at komme til undervisningen, men man skal så døbes undervejs for at kunne blive konfirmeret.