Provstigudstjeneste i Køge Kirke og efterfølgende spisning i Køge-hallerne

Dato Søndag d. 17. november 2019, kl. 10:00
Gratis

De fleste ting bliver sjovere når man er mange sammen. Når man oplever at være en del af et stort fællesskab. Og selvom det ellers altid er sjovt og opløftende at komme i sin lokale sognekirke om søndagen, så er det også berigende at møde mange andre som deler ens interesse og livsopfattelse. Derfor holder alle kirkerne i Køge Provsti hvert år en fælles gudstjeneste i Køge Kirke. I år løber provstigudstjenesten af stablen søndag den 17. november kl. 10.00.

Temaet for årets fællesgudstjeneste er ”Sang.” For er der noget vi gør meget i kirken, så er det at synge. Og det gør vi fordi sangen den kan noget. Den rykker os steder hen, som almindelig tale ikke kan. Sangen kan løfte os helt op til englene, og den kan røre de dybeste følelser i os. Og så kan sangen forene os i et fællesskab, få os til at mærke at vi er en del af noget større. Og det vil den forhåbentlig også denne dag, hvor der vil være kor, organister og præster fra hele provstiet. Sidste år fandt over 300 mennesker vejen forbi Køge Kirke til denne gudstjeneste, men der kan sagtens være mange flere i Køge Kirke.

Efter gudstjenesten er der fællesspisning i Køgehallerne kl. ca. 12.00 efterfulgt af et foredrag af Bertel Haarder, som vil bidrage med egne sange og fortællinger om ”Alvor og skæmt fra Borgen”. Som altid når Bertel taler og skriver sange, vil det være i en humoristisk tone, men på en bund af alvor. Arrangementet forventes at være afsluttet senest kl. 14.45.

Alle er velkomne både til gudstjeneste, spisning og foredrag. Deltagelse er gratis, men tilmelding til spisning er nødvendig til kirkekontoret, hvor du vil få udleveret en gratis billet. Tilmeldingsfristen er den 4. november.

Der er mulighed for gratis transport. Bussen kører fra Kirkepladsen kl. 9.15 og stopper også for opsamling ved Langelandsvej. Efter gudstjenesten køres til Køgehallerne, hvorfra der er hjemtransport kl. 14.45. Tilmelding til kirkekontoret.

Ophavsret: